Verenigingsleven

verenigingens-service

Een vereniging start u niet zomaar ...

U doet het omdat u een passie hebt en die wilt delen met mensen die er net zo over denken. Ook voor de bank- en verzekeringszaken is een partner die op dezelfde golflengte zit van onschatbare waarde. Daarom hebben we bij KBC een nieuwe service in het leven geroepen om u te ondersteunen in uw passie: de KBC-Verenigingsservice. Gaat u een nieuwe vereniging starten? Op www.kbc.be/verenigingsleven vindt u een stappenplan dat u gemakkelijk op weg helpt. Of hebt u tips nodig om een bestaande vereniging verder efficient te beheren? Ook daarbij helpen we graag. En dat is niet alles. Omdat we samen sterker staan, hebben we enkele partners gezocht die interessante oplossingen te bieden hebben om uw leven als beheerder van een vereniging te vergemakkelijken. U leest er alles over op de KBC-site, maar in deze folder krijgt u alvast een voorsmaakje.

Waarmee kunnen we u helpen?

We geven u graag antwoorden op allerlei prangende vragen als:

  • Hoe richt ik een vereniging op en hoe beheer ik ze?
  • Hoe doe ik aan ledenbinding?
  • Wat zijn de wettelijke en fiscale verplichtingen van mijn vereniging?
  • Hoe organiseer ik een activiteit?
  • Welke financieringsmogelijkheden heb ik?
  • Wat met het verzekeren van mijn activiteiten?

Maak kennis met uw nieuwe partners

ThreeAndMore
Met een gratis app en digitaal platform maakt ThreeAndMore de organisatie en communicatie voor verenigingen een stuk eenvoudiger.

Eenvzwoprichten.be
Een vereniging opstarten? Met deze partner wordt het kinderspel.

Vereniginginfo.be
Hoe zorgt u ervoor dat uw vereniging topfit is op juridisch, fiscaal en boekhoudkundig vlak? Door de online hulpmiddelen, hulp van experten, handige reminders en een heleboel praktische info van vereniginginfo.be

Joyn
Met de lidkaart van Joyn sparen uw leden digitale stempels voor kortingen en gratis producten in al hun favoriete winkels en horecazaken.

Koalect
Hulp nodig bij het organiseren van een inzamelactie? Koalect maakt het u gemakkelijk. U merkt het, we hebben heel wat in huis om uw vereniging de nodige ondersteuning te geven. Niet alleen staan er heel wat van onze partners voor u klaar, ook op KBC zelf kunt u natuurlijk altijd rekenen. Advies op uw maat, een rekening voor uw vereniging, een betaalterminal op uw evenement, een gepaste verzekering voor uw activiteiten en mensen ... We hebben het allemaal.

verenigingsleven_logos

Meer informatie?

Surf zeker naar www.kbc.be/verenigingsleven.
En wilt u daarna graag persoonlijk advies? Maak een afspraak, dan bekijken we samen wat we voor u en uw vereniging kunnen doen.