Carglass® staat paraat

Glasbreuk in de zomer?

Glas en metaal reageren op warmte. Daarom zijn kleine beschadigingen in voorruiten extra gevoelig voor hitte. Ze kunnen scheuren onder invloed van trekkracht en temperatuurverschillen in de glaslagen. Zo koelt de airco de temperatuur van de binnenlaag terwijl felle zon de buitenlaag opwarmt. Schokken oefenen extra druk uit.

Zo snel mogelijk herstellen is de enige oplossing. De voorruit krijgt dan haar oorspronkelijke stevigheid terug en de inslag kan niet meer verderscheuren. Daar geeft Carglass® een levenslange garantie op. Met de vakantie voor de deur, onderzoekt u best uw voorruit op sterretjes, voor u op autoreis vertrekt.

Glasbreuk in het buitenland?

Nagenoeg overal in Europa en op bijna alle continenten is Carglass® aanwezig. Voor de meeste landen in Europa geldt ook de derde-betalersregeling. U hoeft niets te betalen als uw auto glasbreukverzekerd is.

Landen waar deze dienst geldt: Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Hongarije, Italië, Kroatië, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Slovenië, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Er is ook een gratis Europees nummer beschikbaar: 00800 136 36 000 (24/24 - 7/7). U komt dan terecht in het Belgische Contact Center. Daar helpt een operator u in uw eigen taal, stelt uw dossier op, geeft alle informatie door aan het buitenlandse Service Center en regelt alle kosten bij glasbreukdekking.